КАМПАНИЯ "заЕДНО"

КАМПАНИЯ "заЕДНО"


С началото на новата 2019 година Булдент обявява първата си кампания под формата на игра, която има за цел да донесе признателност и да почете една от най-значимите ценности – благодарността. Ако се замислим, много често зад нашия успех се крие едно рамо, на което сме се опрели. В работната среда едно от най-важните неща, определящи успеха, е екипността. Както всяко зъбче си има своето място сред останалите и изпълнява определена функция, така и всеки служител от екипа е също толкова важен за цялостната работа.


Участвай в играта и спечели един СПА уикенд, с който можеш да наградиш твоя най-отдаден колега или служител! Бъди един от 10-те печеливши!


Условията на играта

Пазарувай от нас с обща крайна стойност над 700 лв. с ДДС за периода на кампанията от месец Февруари до месец Май 2019 г. и имаш шанса да спечелиш уикенд за двама в СПА курорта на България - Велинград!


Правила на кампанията „заЕДНО“

Играта е организирана от „Булдент“ ЕООД, със седалище и адрес на управление: София, ул. „Милин камък“ 50А, ЕИК 131203380, наричано по-долу за краткост “Организатор”.

Участник в кампанията може да бъде всеки лекар по дентална медицина, упражняващ дейността си на територията на Република България.


Продължителност на кампанията

Кампанията ще се проведе в периода от 1-ви февруари 2019г. до 31-ви май 2019 г. включително.


Начин на провеждане на кампанията

Право на участие имат всички лекари по дентална медицина, които отговарят на следното условие:

Всеки, закупил продукти от портфолиото на Булдент* на обща стойност над 700 лева с ДДС в периода на кампанията Февруари – Май 2019. Не е задължително тази стойност да бъде реализирана в рамките на една покупка, а може да бъде направена с няколко покупки, но задължително в срока на кампанията.


*В играта участват всички продукти от каталога и онлайн магазина на Булдент - https://buldent.bg


При изпълнение на горепосоченoтo правилo, клиентите имат право да участват в кампанията. Всеки участник има право на неограничен брой участия.


Печеливши и избиране

От всички участници в кампанията ще се изберат 10 (десет) печеливши. Изборът ще бъде направен на томболен принцип на 03.06.2019г. Списък с печелившите имена ще бъде публикуван на официалния сайт на Булдент на 03.06.2019г. До 3 работни дни след изтеглянето на имената Организаторът ще се свърже с печелившите. В случай, че печелившият откаже да се възползва от спечелената награда, тази награда ще бъде предложена на първия изтеглен от резервите.


Награда

  • 10 Ваучера за 2-дневен СПА уикенд за двама в хотел МАКСИ, Велинград


Ваучерът включва

  • Настаняване за двама в двойна стая в хотел „Макси“, Велинград – 2 нощувки /уикенд/ с включена закуска в периода до 30.06.2019г. включително;
  • Безплатно ползване на СПА център: вътрешен минерален басейн, басейн със соли от Мъртво море и басейн „Водни ефекти“, външен минерален басейн с джакузи, 3 минерални топила, финландска сауна, руска сауна, кедрова сауна, парна баня, тепидарум, зала за релакс;
  • Безплатно ползване на фитнес център;
  • Безплатен паркинг;
  • С платени данъци и застраховка съгласно условията на хотела.