3M фотополимер Filtek Z250 B3 4 g шприца

Универсален композит 3М Filtek Z250 - разработен за въстановявания както във фронталния, така и в дисталния сегмент на съзъбието. Опаковка 1 шприца от 4г, цвят В3.

Моля, попитайте
Код: 01422-B3

Нормална Цена 79.25лв.
Промоции
2бр. Filtek Z250 за 109,96лв., 31% ТО Виж промоцията

A1 A4 B1 B2 UD
В момента продуктът не е наличен!

0700 16 101

0878 106 106


3M Filtek Z250 е естетичен фотополимеризиращ микрохибриден възстановителен материал, създаден за антериорни и постериорни дентални възстановявания. В сравнение с други подобни продукти Filtek Z250 осигурява ниска степен на полимеризационо свиване. Предлага се в шприци от 4г, в 12 цвята.
Индикации:
• Директни антериорни и постериорни възстановявания
• Изграждане на пънчета;
• Шиниране;
• Индиректни възстановявания - инлеи, онлеи, фасети.
Предимства:
- рентгеноконтрастни;
- лесен за използване;
- бързо действие само в 20 секунди;
- устойчив материал;
- не залепва по инструментите;
- естетична гама от различни нюанси и леснота при финиране и шиниране;
- изключителна гъвкавост
- доказан клиничен опит повече от 10 години


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Фотополимери