CMS Dental обтуратор One-Step обтуратор#35 зелен 20 бр. кутия

Обтуратор CMS Dental One-Step - Опаковка 20, размер 35, зелени.

Моля, попитайте
Код: 04162

98.30лв.

В момента продуктът не е наличен!

0700 16 101

0878 106 106


Биосъвместима рентгеноконтрастна полимерна сърцевина, заобиколена от термопластична гутаперча. Опаковани в бяла въртележка с указания за дължина и отпечатан размер за всяко отделение.
Обтурирането със One-Step е бърз, лесен и безопасен метод, който осигурява перфектно апикално запечатване. С One-Step системата могат да бъдат обтурирани канали подготвени както с ръчни, стоманени инструменти, така и с никел-титаниеви машинни системи.
Обтураторът се загрява в One-Step пещ, където повърхностния слой гутаперча се размеква а пластмасовият носач става по-гъвкав, което позволява използването му и в криви канали. One-Step обтураторите имат по-тънък носач в сравнение с останалите системи, позволявайки му използването на системата в много криви коренови канали. По-тънкият носач означава повече гутаперча /30% в сравнение с конкуренти/, която е достатъчна да запълни коренов канал до тейпър 10. Това прави обтураторите съвместими с всички машинни системи на пазара!
One-Step обтураторите нямат дръжки, но се поставят с лекота дори в канали със затруднен достъп, благодарение на специално ангулирана пинсета.
За One-Step обтураторите е използвана натурална гутаперча, без токсични примеси и без кадмии.
Предимства:
- По-тънък носач, което прави обтуратора по гъвкав
- Адаптивна дължина от 24мм до 32мм
- Равномерен,по-дебел слой термопластична гутаперка
- По-добра рентгеноконтрастност
- Лесно отстраняване на дръжката,само с едно движение
- Възможност за предварително огъване на обтуратора при затруднен достъп на горни молари
- По-богата гама размери от ISO #20 до #70
Опаковка: #35 зелен, 20 обтуратoра.


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Ендодонтия