Coltene фотополимер Brilliant комплект

Универсален композит BRILLIANT NG- комплект: 6 шприци в 12 цвята Vita: 3 BRILLIANT NG Dentine - A1/B1, A2/B2, A3/D3 х 4 g и 3 BRILLIANT NG Enamel ( A1/B1, A2/B2, A3/D3 х 4g + 1 Ецващ гел S x 2.5ml + 1 ONE COAT BOND SL x 5ml + 1 Цветен код BRILLIANT NG

Наличен
Код: 00277

206.11лв.


0700 16 101

0878 106 106


Универсален композит Coltene Brilliant - със сферични нанофилтри и преливаща цветова система от дуо-оттенъци за постигане на универсален хамелеонов ефект.
Предимства:
- нелеплива консистенция;
- лесно моделиране и полиране до блясък;
- ниска свиваемост.
- kанохибриден композит, подлежащ на моделиране;
- рентгеноконтрастен;
- с висока плътност;
- за всички видове възстановявания.
Комплектът съдържа:
- 3 шприци, 4 g: А1D/B1D, A2D/B2D, A3D/D3D;
- 3шприци, 4 g - А1E/B1E, A2E/B2E, A3E/D3E;
- 1 Оne CoatBond SL 5 ml;
- 1 x 2.5 ml ецващ гел S;
- аксесоари.
System Brilliant New Line съдържа два различни цвята Vita в една шприца.


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Фотополимери