GC материал за временни коронки TEMPSMART DC A1 двойнополимеризиращ; 48 ml картуша

GC материал за временни коронки TEMPSMART DC A1 двойнополимеризиращ; 48 ml картуша

Наличен
Код: 07801-A1

Нормална Цена 226.82лв.
Промоции
1 бр. TEMPSMART DC 184.29 лв. 19% ТО Виж промоцията


0700 16 101

0878 106 106


TEMPSMART DC е двойнополимеризиращ материал, който позволява достатъчно време за работа, като същевременно дава възможност за бързо завършване. Това е възможно благодарение на функцията за двойно втвърдяване на този материал. Само за три минути можете да имате естествено красиви и силни провизии.
Доставя се в патрон в съотношение 1:1 и в спринцовка за автоматично смесване, това е първият временен материал с двойно втвърдяване, без пластификатори. Това се дължи на уникалното използване на технологии чрез комбиниране на мрежи с дълги полимерни вериги с ултра фини MFR пълнители, за да се осигури най-съвременният временен материал. Резултатите от тази комбинация са нелепливи и гладки повърхности с почти никакъв инхибиращ слой, перфектни за бързо полиране и висока якост на счупване за мостове с дълги разстояния.
TEMPSMART DC може лесно да бъде поправен или повторно базиран с композит, като перфектният избор е G-ænial Universal Injectable, самият TEMPSMART DC или Unifast III за максимален комфорт на пациента.


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Материали за временни конструкции