HyFlex регенерираща се пила дължина 25. асорти

Ротационни пили за коренови канали - Coltene HyFlex - блистер 6 броя, размер 22 мм, асорти

Наличен
Код: 00112

153.60лв.


0700 16 101

0878 106 106


Ротационни пили Coltene HyFlex, за обработване на коренови канали.
Предимства:
- Висока гъвкавост.
- Изключителна устойчивост на чупене.
- Благодарение на контролираната памет, пилите винаги следват анатомията на канала, значително намалявайки риска да се появят измествания или перфорации. Подобно на пилите от неръждаема стомана, HyFlex пилите могат да бъдат предварително огънати.
- Също както пилите от неръждаема стомана, HyFlex могат да бъдат предварително огънати. Това е решаващо предимство при много криви коренови канали, за се избегне образуването на прагове.
- С интегрирана памет за формата.
- С тяхна помощ се избягва стреса по време при препарация, при смяна на формата на спиралите им.
- Възстановяват формата си след топлинна обработка. Нормален процес на автоклавиране е достатъчен за възстановяване на оригиналната им форма и за регенериране на кристалните структури и устойчивостта на дълготрайно ползване.
- Ако пилата не възстанови формата си след топлинната обработка, тя пластично се деформира, което повишава риска от чупене. След визуална проверка, тези пили вече не се използват.
- Броят на употребите им, който може да се определи от потребителя с визуална проверка, е по-голям от този на конвенционалните пили NiTi.
- Техниката с уникална дължина - техника с уникална дължина, при която се използват всички пили, по цялата дължина на работа, с изключение на късата пила за пробиване на отвори, позволява точна препарация, същевременно точна и от анатомична гледна точка, чрез използване на пилите HyFlex CM

Технически данни:
- Коничност връх: .08
- Дължина активна част: 19 mm
- Скорост на въртене: 500 об./мин.
- Въртящ момент: до 2.5 N cm (25 mN-m)
- Цвят: 25 (червен)

Опаковка: 1 блистер с 6 пили (1 от 20/04;25мм. + 1 от 25/.04;25мм. + 1 от 30/.04;25мм. + 1 от 40/.04;25мм. + 1 от 20/.06; 25 мм + 1 от 25/.08; 19 мм.)


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Ендодонтия