HyFlex регенерираща се пила дължина 25. асорти

Ротационни пили за коренови канали - Coltene HyFlex - блистер 6 броя, размер 22 мм, асорти

Наличен
Код: 00112

153.60лв.


0700 16 101

0878 106 106


Ротационни пили Coltene HyFlex, за обработване на коренови канали.
Предимства:
- Висока гъвкавост.
- Изключителна устойчивост на чупене.
- Благодарение на контролираната памет, пилите винаги следват анатомията на канала, значително намалявайки риска да се появят измествания или перфорации.
- Също както пилите от неръждаема стомана, HyFlex могат да бъдат предварително огънати. Това е решаващо предимство при много криви коренови канали, за се избегне образуването на прагове.
- С интегрирана памет за формата.
- С тяхна помощ се избягва стреса по време при препарация, при смяна на формата на спиралите им.
- Възстановяват формата си след топлинна обработка. Нормален процес на автоклавиране е достатъчен за възстановяване на оригиналната им форма и за регенериране на кристалните структури и устойчивостта на дълготрайно ползване.
- Ако пилата не възстанови формата си след топлинната обработка, тя пластично се деформира, което повишава риска от чупене. След визуална проверка, тези пили вече не се използват.
- Броят на употребите им, който може да се определи от потребителя с визуална проверка, е по-голям от този на конвенционалните пили NiTi.
- Техниката с уникална дължина - техника с уникална дължина, при която се използват всички пили, по цялата дължина на работа, с изключение на късата пила за пробиване на отвори, позволява точна препарация, същевременно точна и от анатомична гледна точка, чрез използване на пилите HyFlex CM

Технически данни:
- Коничност връх: .08
- Дължина активна част: 19 mm
- Скорост на въртене: 500 об./мин.
- Въртящ момент: до 2.5 N cm (25 mN-m)
- Цвят: 25 (червен)

Опаковка: 1 блистер с 6 пили (1 от 20/04;25мм. + 1 от 25/.04;25мм. + 1 от 30/.04;25мм. + 1 от 40/.04;25мм. + 1 от 20/.06; 25 мм + 1 от 25/.08; 19 мм.)


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Ендодонтия