Ivoclar Vivadent композитен цимент Speed Cem Plus цвят Opaque самоадхезивен 9 g двойносмесителна шприца

Самоадхезивен композитен цимент Ivoclar Speed Cem Plus, двойносмесителна шприца, 9 g.

Моля, попитайте
Код: 01932-Opaque

344.00лв.

TR
В момента продуктът не е наличен!

0700 16 101

0878 106 106


SpeedCEM Plus е самоадхезивен, самовтвърдяващ се цимент от смола с опционално светлинно втвърдяване.
SpeedCEM Plus предлага идеална комбинация от производителност и лекота на използване. Формулата му е оптимизирана, за да го направи особено подходящ за използване във връзка с възстановявания от циркониев оксид и металокерамика и за циментиране на възстановявания върху абатмънти на импланти.
Предимства:
-отлична самовтвърдяваща се ефективност, идеална за цирконий и металокерамика
-лесно за употреба
-лесно почистване
-висока рентгеноконтрастност
-толерантна обработка
-ефективен процес само с един компонент.
Индикации:
SpeedCEM Plus е подходящ за постоянно поставяне на корони и мостове на естествени зъби и на абатмънти за импланти, които са изработени от следните възстановителни материали:
-оксидна керамика като циркониев оксид, напр. Zenostar или IPS e.max ZirCAD
-възстановявания с метал или базирани на метал
-стъклокерамика от литиев дисиликат.
Налични нюанси:
Прозрачен, непрозрачен, жълт.
Опаковка: шприца, 9 g


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Цименти