Ivoclar Vivadent течен фотополимер Tetric Evo Flow A3 2 g шприца

Tetric EvoFlow е рентгеноконтрастен нанохибриден фотополимеризиращ композит от последно поколение. 1 шприца цвят А3.

Наличен
Код: 01913-A3

89.00лв.


0700 16 101

0878 106 106


Ivoclar Tetric EvoFlow се използва се при директни възстановявания и циментиране на керамични или композитни възстановявания. Материалът се предлага под формата на шприци и капсули.
Индикации:
- Като първоначален слой при възстановявания от клас I и II
- Възстановявания на предни зъби клас III и IV
- Възстановявания клас V (цервикални кариеси и ерозия на корени )
- Всякакви видове малки възстановявания
- Запечатване на фисури
- Адхезивно циментиране при индиректни композити или възстановявания с керамика
- Поправки композит и керамични фасети
Предимства:
- Основан на доказана иновативна технология и нанотехнология ( нано-филъри, допълващи технологията на запълване).
- Нано-филърите са основа на естетическите материали и на клиничния успех на възстановяванията. Пигментите от нано-цветовете подобряват адаптирането на цвета.
- Благодарение на хамелеоновия ефект, малките възстановявания са невидими.
- Нано-модификаторът подсигурява оптимален афинитет към повърхността на материала при всички случаи, като същевременно подсигурява и необходимата стабилност при възстановявания клас V) Благодарение на отличния афинитет на материала, Tetric EvoFlow е идеален за първоначален слой, нанасян в комбинация с Tetric EvoCeram
- Стабилен.
- С най-висока рентгеноконтрастност от всички композити с нисък вискозитет
- Лесно нанасяне и точност, с помощта на капсулите и шприците
- Лесен избор на цветове.
Опаковка: Tetric EvoFlow - 1 шприца 2г


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Фотополимери