Ivoclar Vivadent фотополимер Empress Direct Color ефект; шприца

Фотополимер Ivoclar Vivadent Empress Direct Color; 1 шприца x 1g

Моля, попитайте
Код: 01920

57.00лв.

В момента продуктът не е наличен!

0700 16 101

0878 106 106


IPS Empress Direct е фотополимеризиращ нанохибриден композитен материал за директни антериорни и постериорни възстановявания. Гамата е създадена за дентални лекари, търсещи изключителни естетични характеристики и желаещи да пресъздадат визията на естествените зъби, с голямо разнообразие от цветове и нива на прозрачност.
Empress Direct Color е съставен от седем подбрани цвята за персонализирани естествени директни и индиректни възстановявания CAD-CAM, както и за маскиране на структурите на обезцветените зъби. Материалът може да се постави директно върху композит или керамика, без разтваряне. Утра фините канюли с диаметър от само 0.4 мм, позволяват бързо и прецизно нанасяне. Индикации: Маскиране структурите на обезцветените зъби Изработване на фасети CAD/CAM в кабинет.
Предимства:
- Лесна употреба без разтворител.
- Висока способност за маскиране, дори при полагане на тънки слоеве.
- Добра консистенция. Ултра фини канюли с диаметър 0.4 мм за бързо и прецизно нанасяне.
- Идеално допълнение за Empress Direct si Empress CAD
Опаковка: Empress Direct Color Refill 1 шпирца х 1g


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Фотополимери