Ivoclar Vivadent фотополимер Evetric 4 шприци комплект

Нанохибриден композит Ivoclar Evetric System Kit -комплект 4 шприци по 3.5г всяка.

Наличен
Код: 01915

259.98лв.


0700 16 101

0878 106 106


Ivoclat Evetric System Kit 4x3.5g/Evetric Bond Ivoclar Vivadent е комплект фотополимери в 4 шприци - цветове 2х А2 и 2х А3.1 и Evetric бонд, 6 ml.
Оптичните свойства на Evetric са много добре адаптирани към структурите на естествените зъби, позволяващи получаването на изключителни естетични възстановявания. Отличната рентгеноконтрастност на материала подсигурява допълнителна клинична сигурност.
Индикации:
- Невидими възстановявания за много добри естетични резултати (с вградени цветни нано-пигменти за получаване на изключителен хамелеонов ефект, хомогенно разпределение на цветовете за цветове с наситен ефект).
- Напредналата технология улеснява работата Ви (вграждане на нано-модификатори за отлични моделиращи свойства и незалепване към инструментите, удължено време за работа, благодарение на слабата чувствителност на композита към светлината).
- Универсална нано-хибридна композитна смола с много добро качество.
- Цветните нюанси на дентина и емайла са с различни степени на транслуцентност, за получаване на възстановявания имитиращи естествените зъби във фронталната и латералната зона.

Клинично видим, ако се налага (употребата на функционален пълнеж за отлична рентгеноконстрастност от 400%AI.


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Фотополимери