Ivoclar Vivadent фотополимер Evetric 8 шприци комплект

Нанохибриден композит Evetric комплект от 8 шприци. Опаковката съдържа по 1 бр.шприца от всеки цвят: А1, А2,А3, А3.5, В2, С2, Т, А3.5D.

Наличен
Код: 01914

319.66лв.


0700 16 101

0878 106 106


Ivoclar Evetric е фотополимеризиращ нанохибриден композит за най-естетичните директни възстановявания. Комплектът съдържа 8 спринцовки по 3 g всяка.Показания:- антериорни възстановявания (клас III и IV)- постериорни възстановявания (клас I, II)- цервикални възстановявания (клас V, напр. цервикален кариес, коренова ерозия, клиновидни дефекти)- регулиране на позицията и формата на зъба (например затваряне на диастема, затваряне на междузъбни „черни триъгълници“, удължаване на инцизалния ръб)- директни фасетиПредимства:- широка гама от индикации за предни и задни зъби- 32 нюанса в 5 полупрозрачности- висок гланц на повърхността- реалистична флуоресценция- удължено време за работа- висока рентгеноконтрастност


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Фотополимери