Ivoclar Vivadent фотополимер Tetric Evo Ceram A3 3 g шприца

Нанохибриден възстановителен композит Tetric Evoceram 1 шприца x3 g , цвяг А3

Наличен
Код: 01909-A3

135.00лв.


0700 16 101

0878 106 106


Ivoclar Tetric EvoCeram е фотополимеризиращ се, рентгеноконтрастен нанохибриден композит, базиран на най-новите технологии за директно възстановяване.Индикации:
- Възстановявания на фронталната група зъби (клас III и IV);
- Възстановявания на страничната група зъби (клас I и II, също оклузални);
- Възстановявания от клас V (кариес в цервикалната област, клиновидни дефекти, ерозия на корена);
- облицовка на потъмнели предни зъби;
- удължено запечатване на фисури на молари и премолари.
Нюанси на дентин: A3.5 Dentin, A4 Dentin, B2 Dentin
Цветове на емайла: A1, A2, A3, A3.5, A4, B2, B3, C1, C2, C3, D3.
Много прозрачен цвят: T.
Избелени цветове: Bleach XL, Bleach L, Bleach M, Bleach.

Предимства:
- Възможна полимеризация ( достатъчно време за моделиране на възстановяването, поради слаба чувствителност към светлината, кратко време - 10 сек. за всички цветове)
- Смес от естествени цветове, благодарение на оптималната координация на индекса на пречупване на светлината, запълване на мономерната матрица и пигменти с нано-цветове
- Клинично доказани показатели (проучване при над 85 милиона възстановявания по света с Tetric EvoCeram през последните 5 години, не посочва нито едно сменено възстановяване)
Опаковка: Tetric Evoceram Refill 1 шприца x3 g ; цвят А3.


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Фотополимери