Maruchi MTA биокерамичен силър 3 g спринцовка

Биокерамичен силър Maruchi MTA - шприца 3г

Моля, попитайте
Код: 04153

201.16лв.

В момента продуктът не е наличен!

0700 16 101

0878 106 106


ENDOSEAL MTA е пастообразен сийлър базиран на портланд цимент, притежаващ отличителните биоактивни качества, характерни за МТА. Готовата му, заредена в спринцовка консистенция позволява директно аплициране на сийлъра в кореновия канал за разлика от други продукти, изискващи предварително смесване на прах и течност. Продукта има изключително добра течливост и манипулативност, позволяващи цялостно запълване на корено-каналната система, включително акцесорни и латерални канали.
Характеристики:
- Готов за употреба
- Бързо време на втвърдяване
- Адекватна течливост
- Без обемни изменения
- Неразтворим
-Непромокаемо запечатване
-Антибактериален ефект /високо рН/
- Стимулира образуването на хидроксиапатит
- Намален риск от постоперативна болка при препресване
- Висока рентгеноконтрастност
- Биосъвместим
Приложение:
- ENDOSEAL MTA е материал разработен за запълване на коренови канали и третиране на перфорации, ефективно предотвратяващ раздразнението на периапикалните тъкани и вторично инфектиране.
- Дефинитивно запълване на корено-каналната система;
- Перфорации в кореновия канал;
- Пулпна реваскуларизация;
Състав:
Calcium Silicate, Calcium Aluminates, Calcium Aluminoferrite, Calcium Sulfate, Radiopacifier,Thickening agent
Опаковката (картонена кутия) съдържа:
1 шприца от 3g готов за употреба материал.
20 бр. 24G(0.51mm) игли с тъп връх за аплициране директно в кореновия канал


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Ендодонтия