Spofa Dental/Pentron цинково-фосфатен цимент Adhesor Fine; прах-течност

Супер фин цимент Pentron Adhesor Fine - 80 г прах , 55 мл течност

Моля, попитайте
Код: 02447

24.72лв.

В момента продуктът не е наличен!

0700 16 101

0878 106 106


Pentron Adhesor Fine е супер фин цинк - фосфатен цимент със съдържание на много гранули, с помощта на които се формира филмово покритие до 25 микрона.
Индикации:
- за фиксация на метални и метало - керамични коронки и мостове;
- под обтурациии от амалгама и композити и навсякъде, където се изисква нанасянето на изключително фин, тънък слой от цимента.
Предимства:
- дебелина на филма- до 25 микрона;
- изключително подходящ като фиксиращ цимент

Пропорция при смесване:
1/ При 2 лъжици прах към 2-3 капки течност:
- Време за смесване: 1:15 – 1:30 минути;
- Работно време (при 23°C) – от началото на смесването до началото на втвърдяването - 2:30 – 3:00 минути;
- Време на втвърдяване (при 37°C) – от началото на смесването до пълното втвърдяване -
5:00 – 6:00 минути;

2/ При 2 лъжици прах към 4-5 капки течност:
- Време за смесване: 1:00 – 1:30 минути;
- Работно време (при 23°C) – от началото на смесването до началото на втвърдяването - 3:00 – 4:00 минути;
- Време на втвърдяване (при 37°C) – от началото на смесването до пълното втвърдяване -
6:00 – 8:00 минути;

Опаковка: 80 г прах, 55 мл течност


Политика на връщане на закупени продукти онлайн от Buldent.bg Съгласно Закона за медицинските изделия – Булдент ЕООД продава само на дентални лекари, зъботехници, фармацевти и лекари. В кои ограничени случаи можете да върнете закупени стоки от нашия сайт buldent.bg: 1. Неправилно доставени продукти от Булдент на купувача. В случай, че при получаване на закупените продукти онлайн – не отговарят на отбелязаните в поръчката – препоръчваме веднага да се свържете с Булдент ЕООД и да изясните ситуацията. Срокът, в който можете да направите тове, е 24 часа от извършване на доставката до купувача. 2. Несъответствие между описанията и характеристиките на продуктите в сайта buldent.bg и получените от клиента продукти при доставката. В срок до 24 часа купувачът трябва да информира за установените несъответствия Булдент и срещу това да замени продуктите с други или да получи пълно възстановяване на сумата. Продуктите, които се връщат или заменят, трябва да са неотворени, със запазени здрави опаковки. ВНИМАНИЕ! - Отворени/незапечатани и използвани медицински продукти – не се заменят и не могат да бъдат върнати на Булдент дори и да е установено несъответствие, споменато тук. 3. Проблем със самия закупен продукт – несъответствие с очакваното качество и функционалности – при спазване на инструкциите му за употреба. В рамките на 48 часа от получаването на такъв продукт Клиентът може да поиска неговото връщане на Булдент и замяна с друг аналогичен продукт или пълно възстановяване на стойността на продукта. 4. Независимо от причините за връщане на закупени от Булдент продукти – Купувачът следи процедура на връщане, която започва с уведомяване на продавача – на тел.: 0878 106 106 или на електронен адрес: office@buldent.eu 5. При връщане на продукта, купувачът описва причината за връщане в приложената Форма за връщане. Транспортните разходи в двете посоки са за сметка на клиента. В случай, че при връщането на продукт страните уговорят замяна с друг продукт, който е на по-висока стойност от върнатия продукт- купувачът заплаща разликата в цената. Ако стойността на върнатият продукт е по-висока от стойността на заменения продукт- Булдент възстановява разликата в цената на купувача. ВАЖНО! Булдент ЕООД си запазва правото да откаже приемане на върнати продукти от купувача – при отворени опаковки и липса на търговска опаковка на продукта. Продуктите за връщане можете да върнете чрез куриерската компания, обслужваща Булдент ЕООД - на адрес: София, ул.“Поручик Неделчо Бончев“ №10.


Цименти